Informace
Resetovat heslo

Svatební dekorace

Svatební den je událostí pro celou rodinu. Nevěsta musí zazářit a oslnit všechny přítomné, ženich musí sklízet lichotky a bodré rady. Rodina i přátelé se sejdou u slavnostního obřadu, který s přibývajícím dnem přidává veselou notu. Sdílí spolu radost nového páru, vzpomínají. Zařídit svatbu tak, aby vše vypadalo a klapalo na jedničku, není vůbec jednoduchý úkol. Přesto vám několik rad a šikovný obchod v mnohém může ulevit, a pomocí svatebních dekorací vám snadno pomůže pozvednout úroveň slavnosti o několik tříd výš.

Svatba jako z pohádky

Léto je pro pořádání velkých svateb ideální. Zahrady a venkovní prostranství podtrhnou upravenou zelení eleganci prostředí. Dodají velkému dni romantiku a originalitu. Navíc se dají efektně dozdobit svatebními dekoracemi. Zkuste načerpat inspiraci v obchodech s kostýmy, budete překvapeni, čím vším je možné místo pro ceremoniál, slavnostní stoly i taneční parket oživit.

Nevěsta může projevit konkrétní přání, v jakém stylu by se měla svatba odvíjet. Hosté by měli plně respektovat její přání výběrem šatů i doplňků. Jako pořadatel pak musíte splnit každé přání s ještě větším důrazem. Ať budete ladit oslavu v glamour stylu hollywoodských hvězd, budete hledat jemné romantické stylizace květin, nebo vsadíte na ultra moderní kontrast bílé a rudé nebo bílé a černé, ve specializovaném obchodě najdete vše, co si ze svatebních dekorací jen budete přát.

Na detailech záleží!

Základem, který za pár korun dokáže proměnit i běžnou soukromou zahradu, jsou balonky, konfety a girlandy. U balonků můžete třídit barvy podle zadané preference, atraktivní jsou však i zvláštní balonky vyrobené z folie. Tyto balonky tvarují číslice, ale i písmena, ze kterých můžete originálně vyskládat jména novomanželů nebo i přání do společného života. Efektně působí balonky ve tvaru květin.

Girlandy dávají na výběr od luxusní zlaté, stříbrné, ale kromě metalických barev podtrhují vášnivou červenou nebo střídmou a elegantní černo-bílou. V girlandách mohou zaznívat gratulace, hezky působí i květiny, nebo stylizace postavy nevěsty a ženicha. Nezapomeňte, že to jsou právě detaily, které podtrhnou styl. Vyberte na stůl sladěné ubrousky, upravte jednotně i cedulky zasedacího pořádku. U svatebních dekorací myslete na každou maličkost.

Dokonalé kulisy pro společné focení

Správně vybrané dekorace na svatbu oživí a promění jakékoliv místo v dokonalý ateliér. Svatbu provází nejeden fotograf a jistě všichni hosté budou netrpělivě vyhlížet první publikované momentky. Upravte místo svatebního veselí tak, aby každá fotka připomínala jedinečný den! Z každé fotografie bude patrné, že se zúčastníte nezapomenutelné oslavy. Elegance, jednotné barvy i styl a pečlivé dotažení všech detailů završí den, na který budou snoubenci i jejich rodina a přátelé stále vzpomínat.