Informace
Resetovat heslo

Vánoční kostýmy

Život je příliš krátký a všedních dnů příliš mnoho. Neměli byste promarnit jedinou příležitost pobavit se a přinutit k úsměvu i své okolí. Sváteční dny jsou pak mimořádnou příležitostí. Zkuste vánočnímu večírku přidat něco navíc. Krásnou výzdobou oživíte byt i kancelář, myslete však i na svoji proměnu. Okouzlete hosty perfektním vánočním kostýmem, využijte veselé barvy i motivy a navoďte tu pravou skutečně radostnou atmosféru.

Vánoční večírek ve velkém stylu

Na vánoční večírek se budete těšit vy i vaši hosté. Stačí jen pár drobností udělat jinak. Příprava kostýmu přidá prvky překvapení. Bude vás bavit vymýšlet stylizace, vybírat doplňky a hledat originální prvky. Kostým vás pobaví a rozvíří skvělou náladu. Nemusíte se přitom obávat složité domácí výroby. Specializované obchody nabízí vše, co si jen vymyslíte.

Dámy mohou obléknout lichotivé šaty, které kromě zadání ve vánočních motivech i efektně podtrhnou krásnou postavu. V široké sukni s vosím pasem budete vypadat fantasticky. Na potisku látky se pak budou vesele míhat sněhuláci, balíčky s dárky, větvičky jmelí, ozdoby i další vánoční motivy. Využít můžete i kostým inspirovaný samotným Santa Klausem, samozřejmě v elegantním dámském provedení.

Pánové mohou zaujmout originální kravatou s vtipnými motivy, zvláštní smysl pro humor dokážou ve svetrech nebo kompletech s motivem sobů. Konec konců, na večírku se můžete objevit i v kostýmu elfa. Ať už máte odvahu a neumíte se brát vážně, nebo chcete jen splnit zadání decentním kouskem, v obchodě s kostýmy vyberete vždy.

Mimořádná příležitost pro malé manekýnky

A proč neudělat radost holčičkám? Vánoce jsou přeci svátky, kdy se schází celá rodina. Pro slavnostní oběd nebo večeři se všichni snaží obléct slavnostně. Takové setkání je dokonalou příležitostí zazářit a užít si zvláštní pozornosti. Dívenky si zamilují krásně upravené šaty pro princezny, sněhové vločky nebo šaty se širokou sukní a zdobením. Budou rozdávat úsměvy a připadat si výjimečně. Na fotkách už nikdy nebudou zakaboněné obličeje, naopak krásné a elegantní mladé dámy.

Moderní kostýmy prakticky využívají šikovné střihy, které se pohodlně nosí. Šaty nikde neškrtí, přizpůsobí se každému typu postavy a ani nebudou omezovat. Holčičky se nemusí bát pohnout, naopak mohou se předvést, a po dobrém jídle si třeba i s hosty zatančit.

 

Oslavte letošní Vánoce v dobré náladě a naučte se ji předávat dál. I jednoduchý kostým vás bude skvěle prezentovat. Stačí si vybrat a vyrazit do společnosti. Zaručeně sklidíte úspěch a kolegové i rodina vaši snahu ocení.