Informace
Resetovat heslo

Dětské kostýmy

Rodiče předškoláků nebo školáčků z prvního stupně mají asi dost reálnou představu o rychlém sledu pozvánek na dýňové večery, karnevaly, masopusty, čarodějnice, ale i různé narozeninové nebo tématické oslavy. Je samozřejmé, že se děti na takové události hodně těší a chtějí vyniknout. Pro rodiče je taková příprava někdy dost náročná, zejména, když se o dalším konání dozvědí na poslední chvíli.

Nevytahujte šicí stroj 

Naštěstí už nemusíte trávit několik večerů přípravou kostýmu. Věnujte svůj čas dětem nebo sami sobě. Krásný a mimořádně efektní dětský kostým můžete pořídit už hotový, navíc se všemi doplňky a třeba i make-upem.

Obchody s kostýmy vám i vašim dětem představí široké portfolio postav z pohádek, oblíbených filmů, ale také masky zvířátek, nebo povolání. Svým dětem můžete splnit sen a pomoci jim s dokonalou proměnou se vším všudy.

Jednoduchý a pohodlný

Výrobci kostýmů respektují nejen oblíbená témata, ale také praktické požadavky. Dětské kostýmy jsou ušitý z kvalitních materiálů, které obstojí i hodně divokou zábavu a po prvním vyprání se nepromění v hromádku textilu plného žmolků.

Neméně důležité je snadné oblékání. Kostýmy se zpravidla zapínají na suché zipy, v pase nebo ramenou jsou gumičky, které kostým dobře přizpůsobí postavě, netlačí, nedře, neškrtí. Děti se mohou volně pohybovat bez nepříjemného pocitu, že si musí dětský kostým neustále upravovat a hlídat.

Jednodušší je i údržba. Kostým je možné vyprat a použít při další příležitosti nebo půjčit po čase mladšímu dítěti. Obměnou doplňků se za šaty nemusí nikdo stydět. Kostým pro děti vypadá stále perfektně!

Princezny jako z pohádky a superhrdinové z filmu

Výhodou profesionálně zhotovených kostýmů je i nabídka doplňků. Princeznám snadno pořídíte krásně zdobenou korunku nebo paruku sáhodlouhých zlatých vlasů. Čarodějnicím nebude chybět klobouk ani hůlka. Rytíři si vyberou štít i meč, piráti bambitky i pásku přes oko. Superhrdinové mohou důstojně maskovat svou identitu za škraboškou. 

Nechte se okouzlit a vybírejte dětský kostým i se svými dětmi. Splňte jim přání a nechte je na plánovaném večírku zazářit. Investice do kostýmu zdaleka nepřesahuje dramatickou částku a přinese mnohonásobně víc radosti. Vydejte se do specializovaného obchodu nebo nalistujte příslušný e-shop. Nabídka vás určitě příjemně překvapí.