Informace
Resetovat heslo

Sexy kostýmy

Maškarní nebo tematický večírek vám dává jedinečnou příležitost vystoupit ze zaběhnutých kolejí a vžít se do kůže zcela jiné osobnosti. V bezpečí ukryti za efektní maskou se můžete dokonale uvolnit a představit se přátelům jako skvělý společník. Užijte si zábavu na plno a pokud zrovna hledáte nový kostým, zkuste zabrousit i mezi sexy kostýmy, které vám dodají mimořádný šarm. Uvidíte, že se trocha odvahy vrátí s mnohonásobným efektem.

Uniforma zaručeně upoutá pozornost

Uniforma je typem oblečení, který sluší mužům a velmi lichotí i ženám. Podtrhne přednosti postavy, umně skryje nedostatky. Uniforma je elegantní, stylová a bonusově vám dodá přirozený sex appeal. 

Kostým si můžete upravit podle nálady i kuráže. Uniforma vyzní skvěle nošená přesně podle regulí, dámské modely oživí lodičky na vysokém podpatku nebo výrazný make-up. V pozdějších hodinách si klidně můžete povolit knoflíček u košile a lehce poodhalit to, co muže na ženách přitahuje přímo s magnetickou silou. Pokud jsou vaší hlavní zbraní dlouhé štíhlé nohy, v síťovaných punčochách sklidíte náležitý úspěch.

Nezapomeňte, že s kostýmem můžete pracovat a společně s oblečením převzít i fráze typické pro daná povolání. Jako policistka můžete dohlížet na hosty večírku, jako sestřička si můžete dovolit naordinovat léčivý drink.

Sexy kočka? A proč ne!

Ženám sexy kostýmy obzvlášť nahrávají. Zúročit fantazii okolí můžete i v kostýmu inspirovaném ve zvířecí říši. Elastický overal opticky protáhne vaši siluetu, nechá zaznít ladné křivky, a navíc vzory divokých šelem podtrhnou smyslnost. Obout stačí lodičky a třeba do vlasů vybrat čelenku s ušima, které váš nový look doplní.

sexy kostýmku kočky můžete vsadit klidně i na elegantní černou. Určitě kolem sebe brzy shromáždíte početný zástup obdivovatelů. Že černá kočka přes cestu přináší smůlu? Na takové pověry nebude nikdo věřit!

Kostým nemusíte nosit jen na karneval…

 

Často zapomínáme na pozornost vůči partnerovi. Sexy kostým je přitom příležitostí, která by vám v žádném případě neměla uniknout. Zkuste se převléknout i doma a přichystejte překvapení, které bude váš stálý partner s úžasem kvitovat. V lichotivém oblečení oživíte intimní život a potvrdíte svou jedinečnost. Nechte se obdivovat, zasloužíte si to.