Informace
Resetovat heslo

Rozlučka se svobodou

Svatební den je velkou společenskou událostí, je to den, kdy se z dvou osobností oficiálně stane jeden manželský pár. Snoubenci se zaváží vzájemnou úctou a láskou, a vykročí do společného života. Pro muže i ženu se mnohé změní, změny se dotknou samozřejmě i jejich nejbližšího okolí. Opouští váš nejlepší kamarád bezstarostné vody svobodného života? Připravte mu rozlučku se svobodou. Dejte mu najevo svou podporu a uspořádejte pánskou jízdu, na kterou nezapomenete.

Rozlučka, o které se budou vyprávět legendy

Rozlučku můžete soustředit do pevné základny. Rezervace v oblíbeném podniku, třeba v salonku, nabídne dostatečný prostor i soukromí pro veřejné projevy, rady do manželského života i k předání dárků. Rozlučka se svobodou se může odvíjet i jako dlouhá šňůra se zastávkami v restauracích, hospůdkách nebo tanečních klubech. Pokud jste parta, kterou spojuje vášeň pro sport, spolu jezdí do přírody, na kola nebo na vodu, pak se přímo nabízí naplánovat si celý víkend.

Vyprovoďte kamaráda se vší parádou

Přípravám věnujte maximální pozornost. Myslet byste měli na vhodné dárky, vyzkoušet si můžete kamaráda i v simulovaných situacích a prověřit jeho připravenost na život v manželství. Nadcházející svatba může být skvělým základem pro všemožné kanadské žertíky a legrácky. Pokud je ve skupině už někdo ženatý, může si půjčit roli lektora a nováčka zasvětit do největších tajemství.

Mimořádný styl dodáte celé akci i jednotným oblečením. Proč nevyužít opravdu všechny prostředky, které se nabízí? V půjčovně s kostýmy můžete vybrat námořnické uniformy, a vydat se na vodu v nepřehlédnutelném oblečení. Na kola nebo víkend mimo město vás vybaví vtipné doplňky, paruky, kníry. 

Vzbuďte rozruch!

Obchody s kostýmy nabízí kromě převleků i perfektní dekorace. Ať už elegantní nebo žertovné girlandy ozdobí prostor společné večeře. Na první pohled dokonale vymezí a označí zásadní společenskou událost, které jste součástí. Do dekorací můžete přidat i balonky s motivy ženicha a nevěsty.

Pro rozlučku se svobodu jsou mimořádně efektní také trička s potiskem. Můžete se sladit pod značkou „team ženicha“, a nastávajícího ženicha označit jako hlavního a nejdůležitějšího účastníka. Trička vás vtipně odliší od okolních civilistů, skvěle vyzní na společných fotkách a momentkách, a i po rozlučce budou milou památkou.

 

Nestyďte se udělat něco navíc. Váš kamarád se pravděpodobně žení jen jednou za život, maximálně si událost za pár let jednou zopakuje. Nenechte jej vstoupit do manželství bez řádné rozlučky. Je to jen na vás!